Gemeente Enkhuizen

Verwendag voor vrijwilligers; u komt toch ook?

Op zaterdag 5 februari 2011 organiseert de gemeente Enkhuizen in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Westfriesland speciaal voor vrijwilligers een Verwendag met een lach. De gemeente wil door middel van deze verwendag alle vrijwilligers bedanken voor de vrijwillige inzet.

Invulling van de dag
Op deze dag kunnen vrijwilligers zich laten verwennen door deel te nemen aan diverse miniworkshops, te denken valt aan wijnproeven, mini workshop ontspannen en ontstressen, een prachtig fotoportret te laten maken, lekkere tapas maken en kleine taartjes maken en proeven. Gewoon gezellig genieten met een hapje en een drankje van de live muziek kan natuurlijk ook.

Aanmelden en informatie
De dag vindt plaats op zaterdag 5 februari van 15:00 uur tot 18:00 uur in Het wapen van Enkhuizen, Breedstraat 59 te Enkhuizen. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 januari. Graag bij de opgave uw naam, telefoonnummer/emailadres en de organisatie waarvoor er vrijwilligerswerk wordt verricht vermelden. U kunt zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale Westfriesland via tel.: (0229) 21 64 99 of emailadres feestenkhuizen@vrijwilligerscentrale.info. Geef u snel op want vol is vol!