Gemeente Enschede

Zondag 6 februari pannatoernooi in Enschede!

Enschedese voorronde, winnaar gaat naar landelijke finale

Op zondag 6 februari wordt in het Polaroidcomplex het pannatoernooi van 101 TV en Soccershowdown gehouden. Om 13.00 uur verricht wethouder Ed Wallinga de aftrap. De winnaar mag namens Enschede een week later naar de landelijke finale in Rotterdam! Pannavoetballers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen met naam, adres en telefoonnummer naar 101pannatoernooi@bnn.nl of naar sportactivering_enschede@live.nl of op de dag zelf in het Polaroidcomplex, Hoge Bothofstraat 45 in Enschede. Deelname aan het toernooi en toegang voor het publiek zijn gratis.

Het Polaroidcomplex is een perfecte locatie voor de pannakooi. Verder zijn op zondag 6 februari aanwezig de Soccershowdownsterren AchieTarhouchi, Randy Koetsier en Nick Zieren en een dj. BNN maakt opnames van het toernooi.
Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door SeeMarketing, 101TV, de afdeling sportactivering van de gemeente Enschede en de woningcorporaties Domijn eigenaar van het Polaroidcomplex.

Pannavoetbal is een snel groeiende streetsport. De regels zijn simpel. Maak je een panna (poortje) dan win je en anders telt het aantal gescoorde doelpunten. De gemeente ziet het pannatoernooi als een goede kans om jongeren te wijzen op de vele mogelijkheden die er zijn om meer te bewegen.