Ingezonden persbericht


ericht

In de rij voor een kampeerplaats

Op 6 februari is er Kijkzondag bij de Kennemer Duincampings.

Voor camping Bakkum is dit een speciale Kijkdag. Sinds enkele jaren worden de laatste seizoensplaatsen op deze zondag vrij gegeven. Dit zorgt voor bijzondere momenten. De lijst met geïnteresseerden bevat bijna 300 namen en het aantal plaatsen dat vrij komt is maar 25. Omdat het principe geldt wie eerst komt, die eerst maalt, zullen zaterdagavond al de eerste geïnteresseerden gespot worden. Gebrand op de plaats van hun keuze nemen ze geen enkel risico. Voor de vroege vogels wordt er koffie verzorgt. Het Restaurant op de camping, Eethuys de Duynen, zal extra vroeg open gaan en voor deze bijzondere gelegenheid ontbijt serveren.

Verder is er veel aandacht voor Valentijn. Op de andere 2 Kennemer Duincampings, camping Geversduin en camping de Lakens worden er leuke acties georganiseerd:

Wilt u een romantisch weekendje weg, dan is dit de dag om het te boeken! Op elke camping is er een Valentijn aanbod:

Wanneer u op de kijkzondag een reservering op Geversduin maakt voor een kampeerplaats of een logiesaccommodatie ontvangt u van ons een picknickmand cadeau t.w.v. ¤ 34,50. Deze picknickmand is uitgerust met borden, bestek, bekers, een thermoskan en een fleece deken. Alle ingrediënten die u nodig heeft voor een romantische picknick samen met uw geliefde in de mooie natuur van het Noord-Hollands duinreservaat.

Boekt u 7 aaneensluitende dagen in een logiesaccommodatie op Camping de Lakens dan ontvangt u voor u en uw partner een gratis massage tijdens uw verblijf. Voor toeristische kampeerplaatsen geldt een korting van 10% en het vervallen van de reserveringskosten.

Kom ook een kijkje nemen op deze bijzondere dag! Zondag 6 februari van 10.00 - 16.00 zijn de recepties open.



Ingezonden persbericht