Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 03-02-2011

Televisie
TROS TV SHOW
Uitzending zondag 6 februari
Nederland 1 - 21.20 uur

TROS TV SHOW SCHRIJFT GESCHIEDENIS

Op zondag 6 februari 2011 schrijft de TROS TV SHOW geschiedenis; precies 30 jaar geleden (1981) was de eerste uitzending. Daarmee is het programma van Ivo Niehe de langstlopende talkshow uit de historie van de Nederlandse televisie.

Ivo Niehe: "Het wordt een extra feestelijk seizoen, waar we terugkijken op de meest opmerkelijke momenten uit die 30 jaar en waar we gasten terugvragen die bepalend zijn geweest voor het succes. Hoe is het, vaak meer dan een kwart eeuw nadat ze bij ons te zien waren, verder met ze gegaan? Daarnaast wil de TROS TV SHOW nog meer dan voorheen het podium zijn voor grote buitenlandse gasten die je niet frequent op televisie ziet."

Ook gaat de TROS TV SHOW dit seizoen terug naar de oude traditie van studio-uitzendingen. "De afgelopen jaren hebben we teveel boeiende gasten gemist omdat onze strikte eis was dat we ze thuis wilden opnemen. Vandaar dat we nu ook weer, net als 30 jaar geleden, gasten hier in Nederland ontvangen", aldus Niehe.

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen staat in het teken van 'Boer zoekt vrouw Internationaal'. Hoe anders is het programma in onder meer Amerika, Oostenrijk, Spanje en Zuid-Afrika? In Vlaanderen gaat Ivo Niehe op bezoek bij het koppel dat zorgde voor een zeer verrassende ontknoping. En een homoseksuele Zweedse boer, die via het programma in eigen land niet succesvol was, doet een oproep aan de Nederlandse mannen om zich te melden.

Voor meer informatie: www.tros.nl/trostvshow



Ingezonden persbericht