Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht, 06-02-2011

Ruit vernield

WIJK BIJ DUURSTEDE - De politie kreeg zaterdag rond 3.15 uur een melding over onenigheid bij een horecagelegenheid aan de Markt in Wijk bij Duurstede. Drie mannen uit Wijk bij Duurstede, twee van 20 en één van 21 jaar verlieten de horecagelegenheid en een getuige hoorde vervolgens buiten dat een ruit aan diggelen ging. De getuige heeft de mannen staande gehouden. De politie heeft het drietal vervolgens aangehouden voor openlijke geweldpleging / vernieling.

Aangehouden voor mishandeling

VEENENDAAL - Surveillerende agenten troffen op zondagmorgen 6 februari rond 2.20 uur op de Markt een 20-jarige man uit Veenendaal met een bebloedde doek voor zijn mond. Volgens deze man was er een tand uit zijn mond geslagen in een horecagelegenheid. Tegelijkertijd kwam uit die horecagelegenheid de portier met de vermoedelijke dader, een 18-jarige man uit Bavel. Deze is aangehouden voor mishandeling. De politie onderzoekt de zaak.

Overige delicten openbare orde

VEENENDAAL Op 06 februari rond 01:30 uur zagen surveillerende agenten op de Markt dat een 19-jarige man uit Veenendaal enkele fietsen omgooide. De man gedroeg zich agressief, sloeg om zich heen en was aan het schreeuwen. De agenten wilden de man, een bekende van de politie, aanhouden voor verstoren van de openbare orde. Hij verzette zich echter hevig. Hij heeft een bekeuring gekregen voor het verstoren van de openbare orde en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs.