Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 06-02-2011

Uden - Zondag net na middernacht is een 28-jarige man uit Nistelrode aangehouden nabij een horecagelegenheid aan de Markt, omdat hij zich vervelend gedroeg. De man is overgebracht naar het bureau en heeft een bekeuring gekregen voor het veroorzaken van wanordelijkheden.

Boxtel - Zondag net na middernacht is een 27-jarige man uit Boxtel aangehouden op de Rechterstraat voor openbare dronkenschap, wildplassen, belediging van agenten en niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. De man is overgebracht naar het bureau en is na verhoor met vier bekeuringen heengezonden.

's Hertogenbosch - Zondagochtend omstreeks 01.30 uur zijn twee Bosschenaren (18 en 21 jaar) aangehouden voor mishandeling van een 48-jarige portier van een horecagelegenheid aan de Parade. Beide mannen mochten de gelegenheid niet binnen en sloegen en schopten vervolgens de portier. De mannen werden door andere portiers overgedragen aan de politie en ingesloten voor verhoor. De mannen zijn in verzekering gesteld en hebben een waarschuwing voor een gebiedsontzegging voor de omgeving van de Parade gehad. Als ze voor 6 augustus 2011 nogmaals over de schreef gaan, krijgen ze daadwerkelijk een gebiedsontzegging.

Zondagochtend omstreeks 02.15 uur werden op de Parade twee 17-jarige Bosschenaren, een man en een vrouw, aangehouden voor vechten. De twee, die elkaar enigszins kenden, sloegen over en weer, waarop beiden overgebracht zijn naar het bureau. Na verhoor zijn zij beiden in vrijheid gesteld.

Zondagochtend omstreeks 03.30 uur is een 25-jarige Bosschenaar aangehouden voor het afsteken van vuurwerk. De man gooide dit tussen het uitgaanspubliek, wat gevaar opleverde. De Bosschenaar is overgebracht naar het waarschuwing bureau en na verhoor met twee bekeuringen heengezonden.