Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Twello- Drie woninginbraken                               |

Op zaterdag 5 februari is er ingebroken in drie woningen in Twello. Woningen aan de Prinses Margrietstraat, Prinses Irenestraat en de Bachstraat waren het doelwit. De politie is een onderzoek gestart.


Bij de drie woningen kwam men binnen door een raam te forceren. Uit de woning aan de Prinses Margrietstraat is alleen fruit weggenomen. Uit de woning aan de Bachstraat is onder meer een telefoon buit gemaakt. Het is nog onduidelijk wat er precies is weggenomen uit de woning aan de Prinses Irenestraat. De politie is een onderzoek gestart.


2011016696-1 en 2011016740-1 en 2011016713-1

|     |Lochem - Man en jongen gewond na aanrijding               |

Een 8- jarige jongen en een 36-jarige man uit Haaksbergen zijn zaterdagochtend 5 februari licht gewond geraakt. De 36-jarige automobilist kwam in aanrijding met een auto op de kruising Larenseweg/ Rondweg West in Lochem.


De hulpdiensten kregen omstreeks 10:30 uur de melding van de aanrijding. De 36-jarige man reed over de Larenseweg. Op de kruising met de Rondweg West stopte hij voor een auto die van rechts kwam. Deze auto sloeg linksaf waarop de 36-jarige automobilist optrok. Hij zag hierbij een auto die over de Rondweg West reed over het hoofd. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen de twee auto's. De 36-jarige automobilist en de 8-jarige jongen raakten hierbij licht gewond. Zij zijn door een ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.


2011016514-1


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --