Politie Zeeland


---

0166-2011. Aanhouding in Rilland
Afgelopen donderdag is op de A58 in Rilland een man aangehouden wegens diefstal.
De 29-jarige man uit de gemeente Halderberge wordt verdacht van het meerdere malen tanken zonder te betalen bij pompstations in onder andere Rilland en Krabbendijke. De man gebruikte gestolen kentekenplaten en is in verzekering gesteld. De personenauto waarin de man reed is in beslag genomen. De 29-jarige is door de KLPD aangehouden en overgedragen aan Politie Zeeland.

0167-2011. Rijbewijs ingevorderd, Nieuwdorp
Politie Zeeland heeft zaterdag het rijbewijs ingevorderd van een man in Nieuwdorp.
De man, afkomstig uit de gemeente Borsele en 55 jaar oud, werd slapend aangetroffen in Coudorp in een personenauto met draaiende motor. Na ademanalyse bleek de man 5x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben overschreden.

0168-2011. Aanhouding in Goes
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 23.00 uur een man aangehouden op het Bleekveld in Goes.
De 22-jarige man uit Krabbendijke was in het bezit van een zakje drugs, vermoedelijk cocaïne, dat hij op de grond liet vallen toen hij werd staande gehouden.
De drugs zijn in beslag genomen.

0169-2011. Hennepkwekerij ontmanteld in Hulst, vijf verdachten aangehouden.
Politie Zeeland heeft zaterdag een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in de Zoutestraat in Hulst.
In het pand bevonden zich vijf personen aan welke allen zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Dit groepje van vijf personen bestaat uit een 42-jarige man uit de gemeente Hulst en vier vrouwen afkomstig uit Bulgarije van 18, 21, 25 en 42 jaar oud. De ontruiming van de woning is zaterdag om 19.00 uur begonnen
De politie heeft een vuilniszak met henneptoppen in de woning aangetroffen en in beslag genomen