Politie Zeeland


---

0170-2011. Aanhoudingen in Terneuzen
Politie Zeeland heeft zondag drie mannen aangehouden in de Nieuwstraat in Terneuzen rond 04.30 uur omdat zij niet voldeden aan een vordering van de politie.
In de Nieuwstraat vond een vechtpartij plaats waarbij de politie de betrokkenen probeerde uit elkaar te halen en hen sommeerde weg te gaan.
Een van hen, een 20-jarige Terneuzenaar, begon wild om zich heen te slaan en werd hierop aangehouden. Twee andere betrokkenen, een 36-jarige Belg en een 37-jarige man afkomstig uit de gemeente Westvoorne, wilden deze aanhouding beletten en ook zij zijn gesommeerd te vertrekken waar zij niet aan voldeden. Hierop zijn zij ook aangehouden.

0171-2011. Inbraken in 's Heerenhoek
Zaterdag zijn in drie panden, gelegen aan de Molendijk en de Kapelaan Koningsstraat in s 'Heerenhoek, gepleegde inbraken ontdekt.
Zaterdagnacht rond 03.30 uur veraste een vrouw een inbreker in een winkel waarna de inbreker op de vlucht sloeg. Er worden geen goederen vermist uit de winkel.

Rond 08.15 uur werd in een horecagelegenheid op de Molendijk ontdekt dat er was ingebroken. Uit deze gelegenheid is een kassalade en een handtas gestolen.

In de woning in de Kapelaan Koningsstraat werd eveneens zaterdagochtend een inbraak ontdekt. Hier worden onder andere een filmcamera en kleding vermist.

0172-2011. Vier verdachten aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft zondag rond 03.30 uur vier verdachten aangehouden voor het vernielen en meenemen van een verkeersbord in de Paul Krugerstraat in Vlissingen.
De vier waren gesignaleerd in de Paul Krugerstraat terwijl een van hen een verkeersbord droeg. De vier, een 18-jarige jonge vrouw uit Middelburg en drie mannnen van 24 jaar uit Vlissingen, Middelburg en Amsterdam zijn allen aangehouden.





Politie Zeeland