Omzet kerp&company 2010 ruimschoots verdubbeld


AMERSFOORT, 20110208 -- kerp&company, het internationale trainingsbureau dat sinds kort een vestiging in België en Groot-Brittannië heeft, maakt een explosieve groei door.

Omzetverhoging
De omzetgroei in 2010 is 115% ten opzichte van 2009. Per 1 maart 2011 zal kerp&company zich ook vestigen in Duitsland en per 1 april zelfs in Zuid-Afrika. Mede door de expansie in deze landen wordt er voor 2011 weer een omzetgroei van meer dan 100% voorspeld. Het aantal trainers is eveneens behoorlijk toegenomen; van 20 naar 35.

Investeringen

De strategie van kerp&company is gericht op de lange termijn, daarom is er veel geïnvesteerd in interne IT-systemen zoals Customer Relationship Management en Intranet. Daarnaast is er geld gestoken in huisvesting, het opleiden van nieuwe trainers en het schrijven van twee nieuwe boeken. Hierdoor is de winst niet zo explosief gestegen als de omzet.

René Kerp van kerp&company laat weten: "We hebben echt een stormachtige groei in omzet meegemaakt. Onze focus was dan ook puur gericht op nieuwe accounts en het doen van investeringen. De nieuw geschreven boeken hebben geleid tot twee totaal nieuwe trainingen: `Set je Mind' en `Winnen door te Verliezen'. Over deze laatstgenoemde organiseren we overigens 1 april 2011 een uniek seminar, wat totaal in het teken staat van onderhandelen nieuwe stijl: Winnen door te Verliezen."

Meer informatie is te vinden op www.kerp.nl