Ingezonden persbericht



---



Actebis officieel distributeur van ednet - Elecom

Nieuwegein, 7 februari 2011 - Actebis Computers B.V. voegt per direct het assortiment van ednet-Elecom toe aan haar assortiment. ednet - Elecom is leverancier van diverse accessoires, waaronder muizen, headsets, speakers, toetsenborden en kabels.

Michael Kramps, Product Manager bij Actebis, over de toevoeging van ednet - Elecom aan het portfolio: "Als focus distributeur willen wij constant een zo uitgebalanceerd mogelijk portfolio aanbieden. ednet - Elecom zorgt voor een uitstekende aanvulling op het gebied van accessoires. Kwalitatief hoogwaardige producten met een uitstekende prijs. Ik denk dat het met name producten zijn die je als reseller eenvoudig meebestelt op je order."

"Door de specifieke aandacht richting de verschillende verkoopkanalen, Retail en E-tail, MKB en B2B, ziet ednet - Elecom de perfecte partner in Actebis om de afzet en beschikbaarheid van haar producten in deze verkoopkanalen te vergroten. Onze producten onderscheiden zich op design en functionaliteit voor een betaalbare prijs. ednet - Elecom gaat de uitdaging met zichzelf aan met als doel de tevredenheid van haar klanten als die van eindgebruikers naar een nog hoger niveau te brengen. Onder het Elecom thema 'Beyond Digital Life' willen we uitbreiden naar nieuwe productgroepen en markten. Om een breed, aangenaam en comfortabel gebruik van onze producten te creëren'', aldus Jeroen Couperus Sales Manager voor ednet - Elecom.

Actebis; Focused Distribution
Resellers van Actebis nog meer specifieke aandacht, 'focus' verwachten. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.

Actebis Groep

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van de Actebis Groep met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. Met een omzet van 3,5 miljard is de Actebis Groep de nummer 3 IT-distributeur in Europa. In Nederland is Actebis, sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Meer informatie is te vinden op www.actebis.nl.

Over ednet-Elecom

Elecom is al jaren marktleider in de PC en AV accessoiremarkt in Japan, via de dochter onderneming ednet GMBH zijn de succesvolle Elecom producten ook in Europa beschikbaar.Onze toewijding voor een hoogst mogelijke tevredenheid bij de eindgebruikers resulteert in een breed scala van producten met een perfecte combinatie van fraai design en geavanceerde technologie. Naast de Elecom producten biedt ednet ook meer dan 1000 producten voor multimedia, computer peripherals, notebook accessoires, office en kabels onder het merk ednet. Raadpleeg voor meer informatie www.ednet-gmbh.de

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Actebis Computers B.V.

Dieuwke Heijda-Tielkes
Communicatie Manager
Archimedesbaan 26

3439 ME NIEUWEGEIN

Tel: +31 (0)30 - 60.84.767
E-mail: dheijda@actebis.com
Internet: www.actebis.nl


---- --