VerkeersInformatieDienst

Verkeershinder door spoedreparatie A1

7 februari 2011, 17:22
Rijkswaterstaat voert vrijdagnacht 11 februari van 00:00 tot 05:00 uur spoedreparaties uit aan de A1 richting Amsterdam tussen het knooppunt Eemnes en Bussum. Weggebruikers moeten rekening houden met gemiddeld 15 minuten extra reistijd.

De werkzaamheden omvatten het herstellen van de asfaltverharding en het verbeteren van de tijdelijke belijning. Vanwege de verkeersveiligheid en de veiligheid van wegwerkers is het noodzakelijk om de rijbaan richting Amsterdam geheel af te sluiten vanaf het knooppunt Eemnes tot en met Bussum. Bovendien zijn de toe- en afritten Witte Bergen, Naarden (9), Blaricum (8) en Bussum (7) afgesloten. Gooimeer (6) en Naarden West (5) zullen tijdens de werkzaamheden beschikbaar blijven.

Tijdens de werkzaamheden wordt geadviseerd goed te letten op de actuele verkeersinformatie boven en langs de weg. Gele borden geven de omleidingsroute aan. De VerkeersInformatieDienst informeert de weggebruiker inmiddels via tekstkarren langs de A1 en de A27 van de rijbaanafsluiting. Het verkeer wordt omgeleid vanaf het knooppunt Eemnes via de A27 en de A6.