Gemeente Barneveld


Gratis opleiding tot sport- en spelleider

De gemeente Barneveld organiseert binnenkort de opleiding Recreatie Sportleider (RSL-a) in samenwerking met het CIOS uit Amersfoort. Iedereen die sport- en spelleider wil worden, kan gratis aan de opleiding deelnemen. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Opleiding sport- en spelleider RSL-a
Na de opleiding RSL-a kunnen deelnemers op professionele wijze sport- en spelactiviteiten organiseren binnen de verschillende vrijwilligersorganisaties zoals sportclubs, zelforganisaties, wijkorganisaties en welzijnsinstellingen. Tijdens de opleiding komen verschillende zaken aan de orde zoals trainingsmethodes, het voorkomen en behandelen van blessures en het aanpassen van de sport aan het niveau van de deelnemer. Verder komt het organisatorisch gedeelte van de sport aan de orde. Een docent van het CIOS uit Amersfoort geeft de opleiding.

Kosten
De opleiding is gratis.

Voorwaarden
Er is voor de opleiding Recreatiesportleider-A geen vooropleiding vereist. Iedereen die gemotiveerd is, minimaal 17 jaar is en goed de Nederlandse taal beheerst, kan de opleiding volgen. De opleiding duurt 10 weken (2,5 uur per week in de avond).

Meer weten? Kom naar de informatieavond op 14 februari 2011 De gemeente organiseert op 14 februari 2011 een informatieavond over de opleiding RSL-a van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis (kamer
1.33). GeĂŻnteresseerden voor deze avond kunnen zich vrijblijvend aanmelden via email: c.terschegget@barneveld.nl. Voor vragen is de heer Terschegget bereikbaar via email (c.terschegget@barneveld.nl) of telefoon (06-46151460).

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl