Innovatie Marvin op Bouwbeurs 2011


Marvin in Concept House en op Greenbuild Innovation Square

's-HERTOGENBOSCH, 20110206 -- Marvin, energiemanagement systeem en winnaar van twee Innovatie prijzen in 2010, zal ook aanwezig zijn op de Internationale Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, van 7 t/m 12 februari. Marvin zal te zien zijn op het Greenbuild Innovator Square (hal 10) én in het Concept House Project. De Bouwbeurs is de ideale plek om Marvin te ontmoeten.

Marvin is de nieuwe energiemonitor en klokthermostaat die helpt energiekosten te besparen tijdens bewoning. Op een duidelijke en eenvoudige wijze laat Marvin de integrale energiestromen zien (elektra, gas en opwek) waardoor inzicht wordt gecreëerd. Volgens diverse onderzoeken levert dit een besparing op van 10 tot 15%. Marvin staat naast energie ook voor comfort en veiligheid. Met de duidelijke klokthermostaatfunctie kan de verwarming efficiënt en eenvoudig ingesteld worden. Marvin is eenvoudig te installeren en met zijn gebruiksvriendelijke interface geschikt voor jong en oud. Door de internetkoppeling is Marvin continu up-to-date en kan deze op afstand benaderd worden.

Concept House is een ontwerpend onderzoeksproject: in een periode van drie jaar wordt een bouwsysteem uitgewerkt waarmee plug & play, energieneutrale appartementen tegen marktconforme prijzen kunnen worden geleverd. De bouw en monitoring van een 1:1 prototype vormt een belangrijk onderdeel van het ontwikkelings- en optimalisatietraject.

Als innovatie ontbreekt Marvin ook niet op het Greenbuild Innovator Square. Bezoek Marvin van 7 t/m 12 februari op de Internationale Bouwbeurs, Jaarbeurs Utrecht, in hal 7, stand E006 of in hal 10. Voor woningbouwcorporaties, beheerders, investeerders en eigenaren is dit een unieke manier om kennis te maken en informatie te winnen. Marvin biedt tijdelijk een aantrekkelijke beursaanbieding aan. Hal 2, stand E006 of in hal 10.