Ondeugende cadeautjes populair met Valentijn


Roggel, 20110208 -- Een ondeugend cadeautje staat dit jaar bovenaan als het gaat om favoriete Valentijnscadeaus. Dat blijkt uit de resultaten van de Valentijnsenquête op Romantischcadeau.nl. Ruim 665 mensen hebben de afgelopen dagen hun stem uitgebracht.

Het merendeel van de 665 stemmers op Romantischcadeau.nl wordt graag verrast met een ondeugend cadeautje op Valentijnsdag. Zij worden op de voet gevolgd door deelnemers die wel graag verrast willen worden, maar daarbij maakt het niet uit met welk cadeau ze verrast worden. Niet geheel onverwachts komt ook in het onderzoek naar voren dat maar liefs 11% het maar niks vindt: "pure commercie".

Top 5 populaire Valentijnscadeaus
1. Stiekem hoop ik op een ondeugend cadeautje 20% (131)
2. Maakt niet uit! Elk cadeau is goed! 19% (127)
3. Pure commercie 11% (70)
4. Weekendje Parijs. 'de stad van de liefde' 10% (66)
5. Rode rozen, het liefste een grote bos! 9% (62)

Ergste Valentijnscadeaus ooit
Maar dat niet elke vrouw blij is met het Valentijnscadeau dat men krijgt, blijkt uit een rondvraag onder de bezoeksters. Soms lijkt het erop dat de mannen hiermee de plank volledig misslaan. Cadeaus die worden genoemd zijn:


  • Weegschaal

  • Cadeaubon van de VVV

  • Stofzuiger

  • Lidmaatschap van de sportschool

  • Pannenset



Over Romantischcadeau.nl
Romantischcadeau.nl is één van de grootste website in Nederland op het gebied van liefde, relatie en romantiek. De site biedt informatie over de leukste en beste romantisch tips voor hem en haar.