Ingezonden persbericht


Savoye en Retrotech combineren service en support

Betere wereldwijde marktbediening door overname

Parijs, 8 februari 2011 - Savoye, leverancier van geautomatiseerde logistieke oplossingen is met Retrotech, dienstverlener van logistieke engineeringoplossingen, gefuseerd. Retrotech is in New York gevestigd. Met Retrotech als beursgenoteerde onderneming zal Savoye Logistics een jaarlijkse winst behalen van zo'n 100 miljoen dollar. Dit betekent dat Savoye de logistieke markt wereldwijd beter kan bedienen en lokaal maatwerk aan klanten kan bieden.

"Retrotech heeft een stevige reputatie opgebouwd in de goede oplossingen die zij leveren en die wij nu ook vanuit Savoye aan onze Amerikaanse klanten kunnen bieden. Wij kunnen gebruik maken van hun naamsbekendheid, de expertise van de Retrotech-medewerkers en het managementteam onder leiding van president Pete Hartman," zegt Frédéric Mancion, president van Savoye.

Savoye levert apparatuur voor geautomatiseerde orderpicking en transport, gemechaniseerde packaging for shipping, high-speed sorting and pallet handling . The firm also develops softwaverpakkingen voor de scheepvaart en snelle sorteer-en-handling van pallets. Het bedrijf ontwikkelt ook softwareoplossingen voor warehouses, transport en supplychain.Retrotech pioneered the Automated Storage / Retrieval Systems (ASRS) modernization business Retrotech is pioneer in Automated Storage & Retrieval Systems (ASRS), geautomatiseerde opslag en zoeksystemen. "Samen met Savoye bieden wij klanten een brede scala aan capaciteiten en expertisewithin a disciplined process focused on business results" said former Chairman Dave Reh. binnen de logistieke sector die hun bedrijfsresultaten bevorderen. Onze"We anticipate this combination will have a positive impact on our employees and existiOnze samenwerking zal een positief effect hebben op onze medewerkers enbusiness relationships with customers and s uppliers, especially multinational clients" said zakelijke relaties met klanten en leveranciers, met name in het geval van onze multinationale klanten," zegt Retrotech President Pete Hartman, "as we support Savoye customers in North America wiPete Hartman President Retrotech.

Over Retrotech
Retrotech is gespecialiseerd in ontwerp, installatie, modernisering en ondersteuning van Automated Storage & Retrieval Systems (ASRS) voor magazijnen en WIP tracking, controle en orderverwerking. Kijk voor meer informatie over Retrotech op www.retrotech.com

Over Savoye
Savoye levert logistieke oplossingen over de hele wereld. Het bedrijf telt 550 werknemers, waaronder systeemingenieurs en IT-specialisten. Zij helpen klanten bij het oplossen van hun logistieke problemen door middel van IT-oplossingen en geautomatiseerde systemen.

De kennis en expertise van het bedrijf richten zich op drie gebieden:
* kennis over de specifieke logistieke behoeften van klanten
* integratie, uitvoering en service

* de ontwikkeling van software en het bouwen van intelligente machinesystemen.

Savoye gelooft in de lange-termijn samenwerking met partners, om ze te helpen bij veranderingen en het aangaan van uitdagingen. Savoye is een divisie van Groupe Legris Industries, een groep die zich richt op industriële apparatuur en de ontwikkeling van complete productielijnen.

Kijk voor meer informatie over Savoye en Groupe Legris Industries op www.savoyelogistics.com of www.legris-industries.com




Ingezonden persbericht