Politie Rotterdam Rijnmond

Twee onderzoeken van de politie Rotterdam-Rijnmond in Opsporing Verzocht

overig RRD Zuid

Datum publicatie: 07-02-2011 14:49

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 8 februari aandacht aan twee zaken die door rechercheteams van de politie Rotterdam - Rijnmond worden onderzocht.

Monika Tanova
De eerste zaak is de verdwijning van Monika Tanova. De Bulgaarse Monika Tanova wordt sinds donderdag 30 december 2010 vermist. Nadat zij omstreeks 09.00 uur die dag metrostation Slinge verliet, heeft niemand haar meer gezien.
Sinds 30 december 2010 is meerdere keren aandacht gevraagd voor de vermissing van Monika. Er zijn dan ook diverse tips bij de politie binnengekomen, maar Monika is nog steeds niet terecht. Tijdens de uitzending wordt een reconstructie getoond van de dag waarop zij verdween.

Gewelddadige inbraak Oudenhoorn
De tweede zaak is de gewelddadige inbraak in een woning aan de Voorweg in Oudenhoorn die in de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 januari plaatsvond.
De 66-jarige bewoonster en haar 84-jarige man werden door de inbreekster neergestoken en raakten ernstig gewond. Tijdens de uitzending komen nieuwe aanwijzingen in het onderzoek aan bod waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 8 februari, 21.50 NED1.