Deelgemeente Charlois Rotterdam

Belastingdienst actief in Tarwewijk

De Belastingdienst gaat in 2011 ook in de Tarwewijk aan de slag. Particulieren krijgen gratis hulp bij het invullen van hun belastingaangifte.

De Belastingdienst wil dat iedereen op tijd aangifte doet én tijdig betaalt. De Belastingdienst geeft ook voorlichting over toeslagen, zoals kinderopvangtoeslag, huur- en zorgtoeslag. Op deze manier willen zij zorgen dat iedereen de toeslagen krijgt waar hij recht op heeft. Uiteraard worden mensen die frauderen of misbruik maken streng aangepakt.

Hulp

Wilt u hulp bij het invullen van de belastingaangifte? Medewerkers van de Belastingdienst bieden op 15, 16, 22, 23 en 25 februari van 9.00 tot 16.30 uur uitkomst (alleen voor particulieren). De hulp is gratis.

Aanmelden voor deze belastingspreekuren kan tussen 8.30 en 16.00 uur via tel. 010 290 53 10 (Belastingdienst). U moet bij het maken van de afspraak uw naam en adres opgeven en uw burgerservicenummer. Daarna krijgt u van de belastingdienst bericht met een bevestiging van uw afspraak. Het belastingspreekuur wordt gehouden in het gebouw van de OvdB Tarwewijk, Zwartewaalstraat 191.