La Cage aux Folles keert wegens succes terug naar DeLaMar

09/02/2011 09:14

Joop van den Ende Theaterproducties

La Cage aux Folles komt wegens groot succes voor een aantal weken terug in het DeLaMar Theater. De 75.000 verkochte kaarten in de afgelopen drie maanden hebben voor deze extra voorstellingen gezorgd. Op 31 mei nemen de cast en crew weer hun intrek in het DeLaMar, de eerste voorstelling in dit theater is op woensdag 1 juni. Tot dan reist La Cage langs verschillende theaters in Nederland. Hoofdrolspelers, Stanley Burleson en Jon van Eerd, plaatsten een aftelklok in de foyer van het DeLaMar Theater om af te tellen naar hun terugkomst op 1 juni.

Met nog vijf voorstellingen te gaan deze week in het DeLaMar Theater sluit La Cage aux Folles drie succesvolle maanden in Amsterdam af. Alvorens terug te keren naar het theater waar het allemaal begon, reist de musical vol glitter en glamour langs diverse theaters in Nederland. Vanaf 22 februari is het Chassé Theater in Breda de eerste halte waar de cast de deuren van de Franse nachtclub heropent. Daarna is de voorstelling een maand lang te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam.

La Cage aux Folles speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin en Georges leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse C(oo)te d'Azur. Hier runnen zij de befaamde nachtclub ' La Cage aux Folles' waar Albin met zijn act als de beroemde Zaza triomfen viert. Wanneer de zoon van Georges, aankondigt te willen trouwen met de dochter van een conservatieve politicus wordt hun leven op z'n kop gezet. In de hoofdrollen Jon van Eerd, Stanley Burleson, Derek de Lint, Liz Snoijink, Gerrie van der Klei, Karel Simons, Anouk Maas en Juan Wells.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/