Gemeente Tilburg

Persbericht
9 februari 2011

Tilburgse turnverenigingen houden 46+ers fit

Speciaal tijdelijk wintersportaanbod

De winter is voor veel mensen een periode waarin men zich fysiek minder sterk voelt. Mensen hebben vaak minder energie en een lagere weerstand. Juist in deze periode is het goed om te sporten. Zo krijgt het lichaam een extra boost en voelt men zich fitter. De vijf Tilburgse turnverenigingen, G.T.V. Dionysius, K&K Tilburg, Volt Tilburg, Turnpoint Tilburg en DOS Udenhout komen daarom met een speciaal winterfitaanbod voor Tilburgers vanaf 46 jaar.

Maatwerk

Zonder verplichting kunnen deelnemers 10 weken lang aan hun fitheid werken. Het aanbod bestaat uit oefeningen om de conditie en spierkracht te verbeteren. Voor elke leeftijdsgroep vanaf 46 jaar is een speciaal aanbod op maat gemaakt. Zo wordt de intensiteit per groep afgestemd op de lichamelijke conditie die bij die leeftijd past. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking is een aanbod samengesteld.

Start week 7

De vijf Tilburgse turnverenigingen bieden vanaf week 7 op diverse locaties en op diverse dagen het winterfitprogramma aan. Op www.sportintilburg.nl (zie onderstaande link) staat het volledige programma. Aanmelden kan door te bellen naar 06 - 295 01 979.

Links


* www.sportintilburg.nl

---