Strukton


Strukton Civiel genomineerd voor Erasmus Innovatie Award 2010/11

09 | 02 | 2011

UTRECHT, 9 februari 2011 - Strukton Civiel is vandaag genomineerd voor de Erasmus Innovatie Award 2010/11 vanwege zijn voorlopersrol op het gebied van innovatie, vernieuwing, ondernemerschap en bedrijfsresultaten. Op basis van de jaarlijkse Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor, die onder 10.000 Nederlandse ondernemingen wordt uitgevoerd, zijn drie organisaties genomineerd voor de award. De andere genomineerden zijn Fugro en Waste Treatment Technologies.

Belang van innovatie
Juist onder de huidige economische omstandigheden is voldoende aandacht voor innovatie en vernieuwing van bedrijfsactiviteiten van belang. Uit de Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor 2010/11 blijkt dat bedrijven die constant investeren in vernieuwing en een voortrekkersrol spelen in innovatie beter presteren. Het innovatieve karakter van deze bedrijven en het vermogen om flexibel te reageren op omgevingsveranderingen, stelt hen in staat om bijtijds de strategie bij te sturen en sterker uit de crisis te komen.

Uitreiking
De uitreiking vindt op woensdag 9 maart 2011 plaats tijdens het event `Sociale innovatie: nu nog beter!' op de Rotterdam School of Management. De jury bestaat uit:

* de heer Dr. Alexander Rinnooy Kan, voorzitter van de Sociaal Economische Raad

* de heer Mr. Bernard Wientjes, voorzitter VNO-NCW
* de heer Drs. Chris Buijink, secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken

Strukton Civiel