Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 2 FEBRUARI 2011
Wittenborg University organiseert perslunch Ontwikkeling HBO en Bedrijfsleven Apeldoorn

Dit jaar zullen 2 nieuwe Bachelor opleidingen (gefocust op ondernemerschap en financiële dienstverlening) en een Master opleiding (in international business) worden toegevoegd aan de al bestaande Bachelor opleiding in international business administration.

Opmerkelijk, aangezien de internationale business school nog maar sinds afgelopen zomer in Apeldoorn gevestigd is. Het Apeldoorns bedrijfsleven neemt deel aan deze ontwikkeling door middel van samenwerking met de hogeschool: de lancering van de nieuwe opleidingen gebeurt in coöperatie met Achmea en Mazars, twee toonaangevende bedrijven in Apeldoorn.

Wittenborg University organiseert donderdag 10 februari tussen 12.30 en 13.45 uur een perslunch in eigen huis waarin wordt ingezoomd op de realisatie van beter hoger onderwijs in Apeldoorn, in samenwerking met het lokale bedrijfsleven. Tijdens de perslunch op 10 februari in de brasserie van Wittenborg aan de Laan van de Mensenrechten 500 zullen o.a. wethouder Hans Wegman, Peter Birdsall (directeur Wittenborg University) en Frenkel Mazenier (directeur Mazars) de zaken toelichten tijdens drie korte presentaties.

Voor meer informatie over de perslunch kunt u contact opnemen met persvoorlichter Tim de Jong via tim.dejong@wittenborg.eu.


---- -- Routebeschrijving
Het adres van Hogeschool Wittenborg is: Laan van de Mensenrechten 500 7331 VZ Apeldoorn Tel. +31 (0)88 6672 688

Wittenborg bevindt zich in het ROC Aventus gebouw (zie rode rechthoek in de rechter plattegrond):

Met het openbaar vervoer: Wittenborg is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt namelijk tegenover het NS station (zuidkant) en is bereikbaar via de voetgangers- en fietstunnel die onder het station doorloopt.

Met de auto: Vanuit de richting Amersfoort / Barneveld Neem de A1 richting Apeldoorn en neem afslag 19. Ga aan het einde van de afslag rechts de Europaweg op. Volg deze tot de kruising met de Arnhemseweg en ga hier rechtdoor de Laan van de Mensenrechten op. Het ROC Aventus gebouw bevindt zich aan uw rechterhand. Vanuit de richting Hengelo / Deventer Neem de A1 richting Apeldoorn en neem afslag 20. Ga aan het einde van de afslag links de Kayersdijk op. Volg deze. Aan het einde van de weg, bij de T-splitsing met verkeerslichten slaat u linksaf.





Vanuit de richting Deventer / Twello Volg de N344 in de richting van Apeldoorn. Deze gaat over in de Deventerstraat. Volg de borden richting station. Op de Wapenrustlaan aan het einde bij de T-splitsing linksaf Kanaal Zuid op. Neem vervolgens na het spoorviaduct de eerste rechts, dit is de Laan van de Mensenrechten. Vanuit de richting Arnhem / Epe / Zwolle Neem de A50 richting Apeldoorn en neem afrit 24. Ga aan het einde van de afslag rechtsaf de Zutphensestraat op. Ga ná de spoorovergang bij het kruispunt met verkeerslichten linksaf de Wapenrustlaan op en vervolgens bij de T-splitsing linksaf Kanaal Zuid op. Neem vervolgens na het spoorviaduct de eerste rechts, dit is de Laan van de Mensenrechten. Sla linksaf de Kayersdijk op.

Parkeergarage ROC Aventus Onder het ROC gebouw bevindt zich een parkeergarage. Deze parkeergarage is gelegen aan de Kayersdijk 10, 7332 AT Apeldoorn: Indien de parkeergarage vol is, kunt u parkeren op de parkeerplaats (P+R terrein) gelegen aan de zuidzijde van het station aan de Laan van Mensenrechten ( tegenover Hogeschool Wittenborg ). Er is hier sprake van een zogenaamde K+R regeling (`kiss and ride'). De betaalmogelijkheden zijn als volgt: · U krijgt toegang tot het P+R terrein door een chipknip of creditcard in te voeren. · Bij vertrek vanaf het P+R terrein dient u opnieuw uw betaalkaart in te voeren. · Als u vertrekt binnen 30 minuten kost deze service u niets.






---- --