Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Fabrikanten wenden zich tot Infor voor Product Lifecycle Management

Infor PLM 8 verbetert samenwerking en dringt kosten terug

Barneveld, 10 februari 2011 - Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, met meer dan 70.000 klanten, ziet een sterke salesimpuls van Infor PLM 8, een robuuste product lifecycle management oplossing voor fabrikanten in de maakindustrie. Bedrijven, waaronder Emcore, Horsburgh & Scott, Juno Lighting, Promethean Technologies, maken gebruik van de oplossing die naadloos integreert met hun bestaande Infor ERP software.

Overzicht

* Infor-klanten implementeren Infor PLM 8 om alle activiteiten te ondersteunen die gerelateerd zijn aan een product.
* Aangezien de ervaring van de industrie in Infor PLM is verwerkt, kunnen fabrikanten in de maakindustrie daarvan profiteren, vooral die in de industrieën: high-tech en elektronica, automotive, industriële apparatuur, machinebouw, ruimtevaart en defensie.
* Infor PLM 8 helpt bedrijven:

* Prestaties te verbeteren - door alle productgerelateerde afdelingen te verbinden en zodoende de samenwerking te verbeteren.
* Betere beslissingen te maken - dankzij analyses en transparantie in de levenscyclus van een product.
* De productiviteit van werknemers te verhogen - door complexiteit te reduceren en gebruikers te voorzien van rolgebaseerde informatie.

Effectiever samenwerken
'Met Infor zijn we in staat een feature-centric ontwikkelproces te ondersteunen en ons te onderscheiden van onze concurrenten', zegt Tony Williams, vice president Engineering bij Rodgers Instruments. 'Infor PLM helpt ons effectiever samen te werken met onze klanten en leveranciers om nieuwe niveaus van product customization te realiseren. Dit heeft ertoe geleid dat we producten tot 50 procent sneller op de markt kunnen brengen.'

'Om de concurrenten en de verwachtingen van klanten verschillende stappen voor te blijven, moet men producten door de gehele levenscyclus traceren, beheren, monitoren, en analyseren', zegt Venkat Rajaji, productmanager PLM bij Infor. 'Met Infor PLM 8 kunnen fabrikanten deze processen succesvol uitvoeren, kosten terugdringen en de productinnovatie en kwaliteit verbeteren. Daarnaast is het mogelijk de producten sneller op de markt te brengen en de bedrijfsomzet te verhogen.'

Extra informatie
Registratie kan worden vereist om toegang te krijgen tot online content § Infor PLM 8 website - www.infor.com/product_summary/plm/plm8/ § Brochure - www.infor.com/content/brochures/454907/ § Case study - www.infor.com/content/casestudies/inalfa-roof-systems.pdf/ § Join the conversation - www.infor.com/infornow/inforlive/

Over Infor
Infor is de grootste leverancier van business applicaties voor middelgrote bedrijven en heeft meer dan 8.000 medewerkers en 70.000 klanten in 125 landen. Infor richt zich op twee kernwaarden: constante innovatie en klanttevredenheid. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Klanten zijn onder andere:
* 8 van de top 10 lucht- en ruimtevaartbedrijven
* 9 van de top 10 hightechbedrijven

* 9 van de 10 farmaceutische bedrijven

* 80 van de top 100 leveranciers in de automobielindustrie
* 19 van de top 35 retailers

* 9 van de top 20 electrical distributeurs

* 4 van de top 5 brouwerijen

* Meer dan 1.100 kleding- en schoenenbedrijven
* Meer dan 1.100 overheidsinstellingen

* Meer dan 3.000 financiële dienstverleners

* Meer dan 7.000 fabrikanten van machines
Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/

Dit persbericht is ook te vinden op: http://www.l-dj.nl/nieuws/nieuwsbericht/170