Ingezonden persbericht


()

ANDRÉ VAN DUIN DONDERDAG IN
THE DAILY SHOW - NEDERLANDSE EDITIE

Amsterdam, 9 februari 2011
De koning van de lach, André van Duin, is morgenavond te gast in de Nederlandse editie van The Daily Show bij Comedy Central. Jan Jaap van der Wal, presentator van het programma, ontving eerder al o.a. Paul Groot, Bas Heijne en Rob Wijnberg als gast in zijn show. Ook sprak Van der Wal in New York met de presentator van de Amerikaanse versie: Jon Stewart. Met The Daily Show - Nederlandse Editie brengt Comedy Central drie weken lang dagelijks satire als een tribute aan de Amerikaanse Daily Show with Jon Stewart. In elke uitzending wordt Jan Jaap bijgestaan door o.a. Daniel Arends, Kees van Amstel, of Bas Hoeflaak in de rol van verslaggever of deskundige. Jan Jaap schrijft zijn teksten samen met Owen Schumacher, Merijn Scholten, Sander van Opzeeland, Peter Pannekoek en Niels van der Laan. De aflevering met André van Duin is morgenavond om 22.30 uur te zien bij Comedy Central. The Daily Show - Nederlandse Editie is tot eind volgende week om 22.30 uur te zien. Op vrijdag zendt Comedy Central een compilatie van de week uit.

The Daily Show - Nederlandse editie wordt geproduceerd door Station CCCP, de productiemaatschappij van televisiebedrijf CCCP en Jan Jaap van der Wal.

Elke maandag t/m donderdag om 22.30 uur, herhalingen om 00.45 uur en om 18.45 de volgende dag. Elke vrijdag om 22.30 uur een weekoverzicht.



Ingezonden persbericht