Ingezonden persbericht


Nieuwsflits

Marco Borsato in Flair: 'Ik was bijna gestopt'

Hoofddorp, 10 februari 2011 - Hett had niet veel gescheeld of Marco Borsato was gestopt met zingen. Dat vertelt hij in een groot interview in Flair deze week. Maar nu is hij weer terug, met een nieuw album. En hij beseft meer dan ooit hoe belangrijk Leontine voor hem is.

'Ik ben vorig jaar dicht bij het punt geweest te stoppen met muziek,' vertelt Marco in Flair. 'Ook al had dat betekend dat we ons huis uit moesten, tóch was het een overweging. Ik ben niet getrouwd met het geld, noch met de roem. Ik zing omdat ik het leuk vind. De afgelopen anderhalf jaar ben ik door alle emoties heen gegaan. Van verdriet tot boosheid, teleurstelling en onmacht. En als mijn gevoel me langer in de weg was blijven zitten, dan was ik gestopt. Gelukkig heb ik mijn gedachten helder kunnen krijgen en kon ik het opbrengen door te gaan.'

Liefde voor elkaar
Marco was bijna alles kwijt en ging door een diep dal. Maar juist toen merkte hij hoe sterk ze samen waren, Leontine en hij. Marco: 'Het was fijn tot de conclusie te komen dat financiële middelen niets afdoen aan onze geluksbeleving en liefde voor elkaar. We zijn bij elkaar om de juiste redenen.'

John Ewbank
De Flair met het openhartige interview met Marco Borsato - ook over John EEwbank, het ontstaan van z'n nieuwe album, de heftige tijd voor zijn kinderen - ligt morgen in de winkel. Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital = Sanoma Media Netherlands Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital gaan per 5 april 2011 één naam hanteren: Sanoma Media Netherlands. Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste Mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland.

Sanoma heeft een rijk portfolio met meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital vind je op www.sanoma-uitgevers.nl of www.sanomadigital.nl.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht