Gemeente Dongeradeel


Opening ARK fryslân

Vanaf vrijdag 11 februari gaat het programma op het drijvende centrum voor Architectuur en Ruimtelijke Kwaliteit (ARK) in Dokkum van start. Er worden op deze dag een officiële opening, lezingen en een tentoonstelling georganiseerd. Iedereen is bij alle programmaonderdelen van harte welkom.

Programma 11 februari

Van 14.00 uur tot 17.00 uur is er een tentoonstelling van de foto's die zijn ingestuurd voor de fotowedstrijden van de Nieuwe Dockumer Courant en Grutsk van de gemeente Dongeradeel. 's Avonds om 19.30 uur opent wethouder van der Ploeg van de gemeente Dongeradeel de Ark. Hierna houdt Okko Kloosterman een lezing over de cultuurhistorische verkenning en de ruimtelijke ontwikkeling en Adema architecten over cultuurhistorie en vernieuwing.

Tot en met maart diverse activiteiten

Tot en met maart 2011 ligt de ARK afgemeerd aan de Helling in Dokkum. De gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadiel en Stichting ARK fryslân organiseren gezamenlijk verschillende activiteiten aan boord van de ARK. Een overzicht van de openbare bijeenkomsten is hieronder te downloaden.
ARK
Overzicht openbare bijeenkomsten ARK Bestandsgrootte: 779 KB