Gemeente Noordwijkerhout


Verkeershinder door spoedreparatie A44

Rijkswaterstaat voert van vrijdagavond 11 februari van 22.00 uur tot en met zaterdagochtend 12 februari 08.00 uur een spoedreparatie uit aan de A44. Tijdens de werkzaamheden is de linker rijbaan richting Amsterdam van de A44 na Sassenheim afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd. Deze extra reistijd is afhankelijk van de gekozen reisroute.

De werkzaamheden omvatten het herstellen van het asfalt en het aanbrengen van belijning. Tijdens de werkzaamheden is noodzakelijk om de rijbaan af te sluiten vanaf Sassenheim tot en met knooppunt Burgerveen. De afsluiting is inclusief de toe- en afritten.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden wordt weggebruikers geadviseerd goed te letten op de actuele informatie boven en langs de weg. Plaatselijk geven gele borden de omleidingsroute aan. Het doorgaande verkeer op de A44 richting Wassenaar wordt omgeleid via de N14. Het verkeer uit Wassenaar en omstreken richting Amsterdam wordt omgeleid via de N14 en de A4.

Meer informatie

De meest actuele informatie vindt u op borden boven en langs de weg of op www.vanAnaarBeter.nl en www.rijkswaterstaat.nl/A1A6. Daarnaast kunnen weggebruikers met vragen terecht bij de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800 - 8002 (gratis).