Ingezonden persbericht


Persbericht

Fietsexcursie ChristenUnie in de stad Utrecht

De ChristenUnie verzorgt op vrijdag 11 februari een politieke fietstocht door de stad Utrecht en het Noorderpark. De Utrechtse Statenfractie organiseert deze fietsexcursie in nauwe samenwerking met de raadsfractie in de gemeente Utrecht. Twee gidsen vertellen over politieke kwesties, verkeer, natuur en cultuur.

De toekomstplannen voor het verkeerswegen rond Utrecht staan centraal tijdens de fietsexcursie, die om 12.00 uur start op de stadhuisbrug. Tijdens de fietstocht stoppen de gidsen op tien locaties om iets te vertellen over de lokale en de provinciale politiek. Het militair erfgoed van de Hollandse waterlinie, industrieel erfgoed, de natuur van het Noorderpark, de verkeersperikelen bij de noordelijke rondweg, alles komt aan bod.

De twee gidsen tijdens deze politieke excursie zijn: Kees de Heer (statenlid) en Jan Wijmenga uit Utrecht (kandidaat-statenlid). Tijd: 12.00-14.00 uur. U kunt zich aanmelden voor deze excursie door een mail te sturen naar: ChristenUnie@provincie-utrecht.nl o.v.v. fietsexcursie Utrecht.



Ingezonden persbericht