Herstellingswerkzaamheden E313 ter hoogte van verkeerswisselaar Lummen.

10/02/2011 15:01

Vlaamse Overheid

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal tijdens de nacht van vrijdag 11 februari op zaterdag 12 februari herstellingswerkzaamheden uitvoeren op de E313 (Antwerpen - Hasselt en Antwerpen - Genk) ter hoogte van het Klaverblad in Lummen.

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal tijdens de nacht van vrijdag 11 februari op zaterdag 12 februari herstellingswerkzaamheden uitvoeren op de E313 (Antwerpen - Hasselt en Antwerpen - Genk) ter hoogte van het Klaverblad in Lummen. Het wegdek is er in slechte staat en wordt hersteld met warm asfalt. Tussen 22.00 uur en 8.00 uur zal de aannemer de toplaag verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen.

Om deze werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren zal het agentschap de E313, zowel richting Antwerpen - Hasselt als richting Antwerpen - Genk, tijdelijk afsluiten ter hoogte van de verkeerswisselaar. Het verkeer moet omrijden via het op- en afrittencomplex in Lummen (complex 26).

Deze ingreep is mogelijk dankzij de overeenkomsten die AWV recent afsloot met asfaltcentrales om warm asfalt te kunnen plaatsen tijdens de winterperiode.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel