Gemeente Lelystad

Trouw lid LelyStadsPanel beloond met cheque

Vrijdag 11 februari 2011

Foto: Wethouder Luchtenveld (links) overhandigt de cheque en bloemen aan de echtgenoot van Irene Martin

Deelnemers aan het LelyStadsPanel maken jaarlijks kans op 250 euro als zij in een kalenderjaar meedoen aan alle onderzoeken waarvoor zij zijn uitgenodigd. Mevrouw Irene Martin is de winnaar van de jaarprijs 2010 voor trouwe panelleden. Wethouder Ruud Luchtenveld overhandigde op vrijdag 11 februari de prijs, een cheque ter waarde van 250 euro, aan de echtgenoot van mevrouw Martin, omdat zij zelf verhinderd was.

Rol panel bij totstandkoming kadernota

In 2011 bestaat het LelyStadsPanel zes jaar. Het panel bestaat momenteel uit 1.655 leden en vormt een goede doorsnee van de Lelystadse samenleving. Met de meningen van de panelleden krijgt gemeente Lelystad een duidelijk beeld van hoe de inwoners van Lelystad denken over actuele vraagstukken en de toekomst. Daar wordt bij de ontwikkeling en evaluatie van gemeentelijk beleid geregeld gebruik van gemaakt. Zo wordt het panel momenteel ook ingezet om de meningen te peilen over beleidsvraagstukken ten behoeve van de Kadernota 2012-2015.

Lid worden?

Wilt u lid worden van het LelyStadsPanel en op die manier uw mening geven over zaken die spelen in Lelystad of wilt u meer informatie, kijk dan op de informatiepagina over het LelyStadsPanel. Gemeente Lelystad is voor het panel met name extra op zoek naar jong volwassenen (18-29 jaar).