Mannen onder de hamer op de Huishoudbeurs

27/01/2011 10:18

VakantieVeilingen.nl

VakantieVeilingen.nl geeft vrouwen wat ze willen

Amsterdam, 27 januari 2011 - Van 12 tot en met 20 februari veilt VakantieVeilingen.nl elke dag een man op de Huishoudbeurs in Amsterdam. Bezoekers kunnen live vanaf de beurs bieden op een aantrekkelijke assistent die niet alleen hun tassen draagt maar ook alle ins en outs én de beste deals van de Huishoudbeurs kent.

Vanaf E 1,- bieden op een man

Bezoekers van de beurs kunnen in Hal 7 bij stand 07.214 van VakantieVeilingen.nl dagelijks om 13.30 uur vanaf E 1,- live bieden op de aantrekkelijke man. De bezoeker met het hoogste bod, heeft twee uur lang de beursassistent tot zijn of haar 'beschikking'.

Commercieel directeur Marcel Beemsterboer verwacht dat veel vrouwen, maar ook veel mannen een bod zullen uitbrengen: "We veilen bij VakantieVeilingen.nl op een leuke en gemakkelijke manier arrangementen voor reizen en vrije tijd. Bezoekers komen bij ons omdat ze op zoek zijn naar ontspanning en plezier. Door hulpvaardige mannen te veilen, bieden we op een ludieke manier ontspanning, en natuurlijk plezier. Er hoeft even niet meer zelf gesjouwd te worden met tassen en je wordt direct naar de beste deals op de Huishoudbeurs gebracht. Kortom de geveilde man staat de veilingwinnaar bij in alle beurshectiek!"

VakantieVeilingen.nl

VakantieVeilingen.nl is met 1.500.000 bezoekers per maand dé marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. De website is een uniek platform waarop maandelijks 85.000 realtime online veilingen plaatsvinden. Elke veiling start vanaf E 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan E 1,00. Bieden kost niets.

Kijk voor meer informatie op www.VakantieVeilingen.nl

Huishoudbeurs 2011

Van 12 tot en met 20 februari 2011 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te leren, te proeven en te zien op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes. Ruim 450 exposanten laten het grote publiek kennismaken met de nieuwste producten en diensten. Het centrale plein van de Huishoudbeurs wordt omgetoverd tot een verrassend festivalterrein op klein formaat: Festival Fantastique.

Meer informatie over de Huishoudbeurs is te vinden op: www.huishoudbeurs.nl.





http://VakantieVeilingen.nl