Gemeente Zwijndrecht

Tamara en Marcel over hun huwelijksdag fantastisch en onvergetelijk

Trouwinformatiedag op zaterdag 12 februari 2011

image Marcel en Tamara over hun huwelijksdag:

Fantastisch en onvergetelijk!!

Op zaterdag 12 februari 2011 organiseert de gemeente Zwijndrecht voor de tweede keer een Trouwinformatiedag. Tijdens de dag kunt u zich breed oriënteren op wat Zwijndrecht allemaal te bieden heeft aan mensen met trouwplannen.

Diverse ondernemers presenteren zich op de trouwbeurs: van weddingplanners, cateraars, bloemisten, fotografen, kappers en juweliers tot verhuurders van trouwkoetsen en limousines. Deze laatste zullen op het Raadhuisplein te bewonderen zijn. Ook is er volop entertainment die dag. Er zijn bruidsmodeshows en optredens van artiesten, zoals weddingsinger Franklin Brown (oud deelnemer aan het Eurovisie Songfestival) en de Red Ribbons.

Trouwzaal

En niet te vergeten: op de Trouwinformatiedag kunt u ook de sfeervolle Trouwzaal in het oude gemeentehuis bewonderen en alvast stiekem even wegdromen bij úw Grote Dag! Maar wat is er leuker dan van een trouwpaar dat u is voorgegaan te horen hoe de Trouwzaal is bevallen? Eén van die trouwparen zijn Tamara en Marcel de Widt. Op traden zij in het huwelijk.

"De huwelijksplechtigheid was fantastisch", vertelt het stralende paar. "Ook door onze trouwambtenaar. Zij heeft van de ceremonie echt iets persoonlijks en ongedwongens gemaakt. Er was ook ruimte voor een geintje en humor." Tamara is juf en op de dag waren ook 42 kinderen uit groep 8 aanwezig bij de plechtigheid. "Zij hadden een superplek op de banken in de Trouwzaal. Die ademt een erg mooie sfeer uit. Zelf zaten wij op het bankje, naast de langwerpige tafel en met ons gezicht naar de aanwezigen. Dit kunnen wij iedereen van harte aanbevelen, want dan krijg je ook de reacties van je gasten mee. Daardoor heb je echt contact met alle mensen. De plechtigheid was een fantastische en onvergetelijke ervaring. Met tot slot natuurlijk onze kus op het balkon, toegejuicht door alle gasten en kinderen. Een echte balkonscène!"

Trouwinformatiemarkt op 12 februari 2011

Hebt u vlinders in uw buik? Bent u helemaal in de wolken? Hebt u trouwkriebels? Noteer dan 12 februari 2011 in uw agenda! De gemeente Zwijndrecht organiseert ook dit jaar een Trouwinformatiedag in samenwerking met diverse ondernemers.

Waar: In het Gemeentehuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 3

Wanneer: 12 februari 2011

Tijd: van 11.00 uur tot 16.00 uur

Entree: gratis!