FloraHolland


Kom spinnen voor de Roparun

NAALDWIJK (2 februari 2011) - Op zaterdag 12 februari aanstaande organiseert het RoparunTeam FloraHolland een Spinning Marathon midden in Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Doel is zoveel mogelijk geld ophalen voor de Roparun. Zes fietsen x zeven uur = 42 uur en ongeveer de tijd die een Roparunteam erover doet om van Parijs naar Rotterdam te lopen. De spinningfietsen staan klaar van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het team is op zoek naar enthousiaste spinners / fietsers die voor het goede doel een uurtje of meer willen fietsen. Het is geen spinningles. Iedereen kan op zijn eigen tempo trappen. In het midden van het winkelcentrum De Tuinen wordt op het grote scherm beelden vertoond van de Roparun, een uniek evenement waar meer dan 5.000 mensen aan mee doen. Ook de Roparunvogel loopt rond, altijd leuk voor de kinderen. Tijdens de spinningmarathon is het ook mogelijk om Roparunloten te kopen met kans op een auto of veel andere leuke prijzen te winnen.

Datum : 12 februari 2011
Locatie : Winkelcentrum De Tuinen, Naaldwijk
Kosten: 15 euro (gehele opbrengst voor de Roparun) Tijden : 10.00-11.00/11.00-12.00/12.00-13.00/13.00-14.00 uur

Meld je aan via info@roparunteam97.nl of telefoon 06 53784947 met vermelding van het tijdstip dat u wilt spinnen en u ontvangt een bevestiging retour. Mocht het gekozen uur vol zijn dan plaatsen we u mogelijk op een uur vroeger of later dan dat uur. Het sponsorgeld kan ter plekke gestort worden in de collectebussen bij de Roparunvogel.

Roparun
De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Meer informatie over Roparunteam Floraholland en meer informatie over de Stichting Roparun.