Consumentenbond

2 februari 2011

Consumentenbond op Huishoudbeurs

Ook dit jaar is de Consumentenbond weer aanwezig met een stand op de Huishoudbeurs. Voor een gezin is het vaak lastig kiezen uit het enorme aanbod van nieuwe producten en diensten. Want wat is de Beste koop of Beste uit de test? Of het nu gaat om het uitzoeken van de beste energieleverancier, autozitjes of veilig online shoppen, de Consumentenbond helpt consumenten een weg te vinden in het uitgebreide aanbod. Op de Huishoudbeurs laten wij bezoekers zien hoe zij voor zichzelf én hun gezin de beste keuzes kunnen maken.

Activiteiten in de stand

Huishoudbeurs-2011 Op de beurs organiseren wij allerlei acties. Bezoekers kunnen meedoen aan de krasactie en een gratis kennismaking winnen. Wie direct lid wordt, krijgt het eerste jaar 50% korting of kiest een gratis cadeau. Leden kunnen een gratis Reisgids of Gezondgids komen ophalen. Kortom, genoeg redenen om bij onze stand langs te komen! We staan in hal 7 standnummer 217.

Grote happening

Huishoudbeurs-2011-video De Huishoudbeurs is ook dit jaar weer een grote happening. Tussen 12 en 20 februari valt er in de RAI in Amsterdam van alles te doen, zien en beleven. Consumenten maken kennis met interessante producten en de nieuwste trends op het gebied van mode, verzorging, vrije tijd, wonen en lekker eten.

Win 4 toegangskaarten voor de huishoudbeurs

Wij geven van 6 tot en met 9 februari iedere dag 1x4 toegangskaarten weg. Iedere dag dus een winnaar die drie anderen kan meenemen.Wil je deze kaarten winnen? Word dan vriend van de Consumentenbond Hyves, maak de slagzin af en maak kans op 4 toegangskaarten.

De winnaars krijgen bericht via Hyves.