RTL Group

Liefdeskoning Robert ten Brink met vernieuwd 'All You Need Is Love'

All You Need Is Love, het populaire liefdesprogramma van Robert ten Brink, keert op zaterdag 12 februari terug bij RTL 4 met een vernieuwde show vanuit de studio. Na de goed bekeken kerstspecial (bijna 3 miljoen kijkers) gaat Robert zes weken op liefdespad, repareert hij gebroken harten, opereert hij als ware matchmaker en laat hij de liefde op grootse wijze spreken.

Elke show staat in het teken van liefde en de tranen vloeien dan ook rijkelijk wanneer de onvermoede slachtoffers plotseling oog in oog met elkaar komen te staan. De welbekende en geheel nieuwe All You Need Is Love-caravan rijdt weer door het land om mensen op te pikken die met behulp van Robert verbroken relaties proberen te herstellen. Ook stille liefdes die openlijk de liefde durven te verklaren komen voorbij.

Nieuw in deze show is het groots opgezette vrijgezellenproject, waarbij zeven mannen en zeven vrouwen, die allemaal op zoek zijn naar de ware, samen een huis in Amsterdam betrekken. De kijker leeft zes weken lang mee met de dagelijkse beslommeringen van de veertien vrijgezellen. De camera volgt ze uiteraard ook tijdens de spannende dates. Wat speelt zich af in de love mansion en welke liefdes ontluiken er? En natuurlijk ontvangt Robert de vrijgezellen ook in de studio om iedereen te trakteren op de laatste nieuwtjes en intriges.

Vanaf zaterdag 12 februari is het wederom all you need is RTL 4. De kijker kan opnieuw weg zwijmelen en meegenieten tijdens ontroerende reportages van romantische en aangrijpende ontmoetingen.

Uitzending: wekelijks, vanaf zaterdag 12 februari, tussen 20.30 uur en 21.45 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.