Dienstenbond CNV

Nieuws

11 februari 2011

Leden dik tevreden met cao PGGM

Het tellen van de stemmen is gebeurd. De leden van CNV Dienstenbond hebben aangegeven akkoord te gaan met het onderhandelingsresultaat voor de cao PGGM 2011. Unaniem zelfs. De cao is dan ook een feit.

Inmiddels hebben wij PGGM laten weten dat de leden van CNV Dienstenbond hebben kunnen instemmen met de cao. Zoals ook de leden van de andere vakorganisaties dit hebben gedaan. Dit betekent dat de teksten aan het akkoord kunnen worden aangepast en getekend. PGGM doet er alles aan om de afgesproken loonsverhoging zo snel mogelijk door te voeren. Mogelijk dat dit in februari al lukt.

In december 2011 kunt u de betaalde contributie van dit jaar volledig bij PGGM declareren. Dit is een van de afspraken die is gemaakt. Tegen die tijd zullen wij u nader informeren over de te volgen procedure. Maar er is ook een afspraak gemaakt voor nieuwe leden. PGGM biedt de mogelijkheid nu een jaar lang gratis lid te worden van een van de betrokken vakorganisaties. En deelt u de mening ook niet dat dit CNV Dienstenbond moet zijn? Maak uw collega vandaag net zo enthousiast als u bent over CNV Dienstenbond. En wijs hem of haar op het lidmaatschap. Om u op weg te helpen treft in op de achterzijde van deze info een aantal redenen om lid te worden.

Heeft u vragen over deze info? Neemt u dan contact op met uw bestuurder Debbie Ritsma via telefoonnummer 035 - 64 60 580 of per mail d.ritsma@remove-this.cnvdibo.nl.