Politie Groningen

Getuigen melden ruzie achter woning Derk Kiers

Wildervank, 12-02-2011 o De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de dood van de 41-jarige Derk Kiers uit Wildervank. In het onderzoek is een getuigenoproep gedaan en een YouTube-filmpje gepubliceerd. Er zijn ruim 40 tips binnen komen. Een aantal getuigen spreekt over een ruzie achter de woning van Derk Kiers. Daar wil de politie graag meer over weten.

Op maandag 3 januari, omstreeks 22 uur, wordt Derk dood aangetroffen in zijn woning in de Sportterreinstraat in Wildervank. Het slachtoffer was tijdens de jaarwisseling nog door buurtbewoners gezien. De binnengekomen tips over de ruzie achter de woning van het slachtoffer, hebben betrekking op de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 januari. Toen zijn verschillende personen achter de woning gezien. Er was sprake van onenigheid. De personen zijn vervolgens de woning binnen gegaan. De politie wil graag weten om welke personen het hier gaat en wat zich precies heeft afgespeeld.

Tips

Heeft u meer informatie over deze ruzie, de aanwezige personen of andere aspecten die verband houden met deze zaak? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen. Dat kan op verschillende manieren:


- via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)


- via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)


- via e-mailtgotips@groningen.politie.nl


- via een Direct Message in Twitter @voorlichter (www.twitter.com/voorlichter)

Onderzoek

Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) onderzoekt het overlijden van de Wildervankster. Het TGO werkt met circa twintig rechercheurs aan de zaak. In het onderzoek is o.a. een sporenonderzoek, een buurtonderzoek en een passantenonderzoek gedaan. Opwww.youtube.com/politiegrnkunt u het YouTube-filmpje over deze zaak bekijken. Het YouTube-filmpje is bijna 6400 keer bekeken.

Klik hier voor eerdere berichtgeving.