Politie Zeeland


---

0203-2011 Inbraken in Westdorpe
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in twee gebouwen in de Kapittelstraat in Westdorpe.
Uit een buurthuis werden een spelcomputer met diverse spelletjes en een laptop ontvreemd en uit een kantine verdween frisdrank en snoepgoed.

0204-2011 Woninginbraken
Vrijdag tussen 16.00 en 23.00 uur vonden in de provincie Zeeland diverse inbraken plaats.
Er werd ingebroken in een woning aan de Zaagbek in Heinkenszand.
Men kwam de woning binnen door het vernielen van een ruit. Alle kasten werden doorzocht; er werden een laptop en sieraden met onbekende waarde weggenomen.
Ook werd een woning in de Christinastraat in Kats bezocht.
Ook hier werd een ruit vernield, waarna de gehele woning werd doorzocht. Men ging er uiteindelijk vandoor met o.a. een computer, een horloge, gereedschap en een fotocamera. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

Tevens werd in Hoek, Zeeuws-Vlaanderen, ingebroken in een woning aan de Ds. Raamshof.
Door het vernielen van een ruit kwam men de woning binnen en er werden enkele bankpassen en een ketting gestolen.

0205-2011 Rijden onder invloed, rijbewijs kwijt, Goes
In de Anthony Edenlaan in Goes werd zaterdag rond 03.00 uur een 21-jarige Goese automobilist betrapt op rijden onder invloed.
De man had ongeveer 2 1/2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest daarom zijn rijbewijs inleveren.

0206-2011 Mishandeling, Axel
In een woning in de Noordstraat in Axel werd zaterdag om 04.30 uur een 24-jarige vrouw uit de gemeente Hulst aangehouden wegens mishandeling.
Tijdens een feestje in de woning ontstond enige wrevel tussen de vrouw en een 24-jarige man uit Eindhoven. De vrouw sloeg de man daarop met een bierfles in het gezicht. De Eindhovenaar liep hierdoor en snee over zijn wang op die gehecht moest worden. De vrouw is na haar aanhouding overgebracht naar Torentijd.

0207-2011 Fietster overleden na val, Vlissingen
Een 70-jarige Vlissingse vrouw is vrijdagavond rond 20.00 uur zwaargewond geraakt bij een valpartij in op het Weyevlietpad in haar woonplaats.
De vrouw liep een hoofdwond op en is per ambulance naar een ziekenhuis in België gebracht. Daar is zij zaterdagochtend aan haar verwondingen overleden.

0208-2011 Medicijnen verloren, Zierikzee
Vrijdagmiddag rond 12.15 uur zijn in de omgeving van de Volkerakstraat in Zierikzee twee doosjes met medicijnen verloren.
Het gaat om twee doosjes van 30 stuks Citalopran (antidepressiva). De doosjes zijn wit en verpakt in doorzichtige folie. De vinder/vindster wordt verzocht de medicijnen bij de apotheek of bij de politie af te geven.


doosjes van 30 stuks Citalopran (antidepressiva). De doosjes zijn wit en verpakt in doorzichtige folie. De vinder/vindster wordt verzocht de medicijnen bij de apotheek of bij de politie af te geven.