Condoomfabriek.nl introduceert `Alcohol' condoom op Huishoudbeurs


Nijmegen, 20110210 -- Condoomfabriek.nl introduceert het langverwachte `Alcohol' condoom op de Huishoudbeurs. Het condoom met piña colada smaak is al online te bestellen, maar wordt van 12 tot en met 20 februari gepresenteerd aan de vrouwen van Nederland tijdens het grootste shopfestijn in de Amsterdamse RAI.

Tijdens de Huishoudbeurs is Condoomfabriek.nl aanwezig met een eigen stand in Hal 1, waar een groot  assortiment condooms en vrouwvriendelijke toys te koop is. De bezoekers van de Huishoudbeurs ontvangen bij iedere aankoop vanaf ¤ 20,- een gratis Condoomfabriek Pleasurebag, inclusief het nieuwe piña colada condoom.

Radio 538 DJ's Niels Hoogland & Froukje de Both kregen al een voorproefje van het nieuwe condoom tijdens een uitzending van Niels & Froukje eind vorig jaar. Zij reageerden enthousiast op de smaak en waren onder de indruk van de gelijkenis met het originele piña colada drankje. Luister hier het fragment van de uitzending.

Over Condoomfabriek.nl

Op Condoomfabriek.nl bestellen jongeren anoniem, snel en goedkoop condooms. In korte tijd is Condoomfabriek.nl uitgegroeid tot een van de grootste websites van Nederland als het gaat om de online verkoop van voorbehoedsmiddelen. De condooms van Condoomfabriek.nl zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese (CE) kwaliteitsnormen.

Naast een ruime keuze uit verschillende soorten en smaken condooms, biedt Condoomfabriek.nl ook een groot assortiment glijmiddelen, toys en leuke gifts. Daarnaast is verzending op Condoomfabriek.nl altijd gratis. Condoomfabriek.nl is onderdeel van Creative Group (CG). CG beheert een portfolio van vier sterke Nederlandse (jongeren)websites: SMScity.com, Condoomfabriek.nl, Beltegoed.nl en Citytel.nl.