Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 12-02-2011

Man aangehouden na mishandeling en bedreiging moeder

WOUW: De politie kreeg zaterdag tegen 02.00 uur melding dat het mis dreigde te gaan in een woning in Wouw. Hier zou een man ruzie hebben met zijn moeder en haar hebben bedreigd. Bij aankomst in de woning bleek dat de 36-jarige bewoner van het pand ruzie had gehad met zijn moeder. Hij zou haar hierbij hebben geduwd en de 63-jarige vrouw was hierbij tegen een kast aan gevallen.
In de woning werd een telefoon gevonden met hierin smsjes met
bedreigingen aan het adres van de moeder van de verdachte, geuit door de verdachte. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.
Zaterdagmiddag is hij in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt
proces-verbaal opgemaakt.

Vier aanhoudingen tijdens horecanacht

ROOSENDAAL: Tijdens de horecanacht van vrijdag op zaterdag zijn er in het centrum vier aanhoudingen verricht, waarvan twee op de Markt voor verstoring van de openbare orde. Op de Kade zagen de bikers twee mannen op een scooter zonder kentekenplaten, zonder verlichting en zonder helm wegrijden. De 21-jarige man uit Roosendaal en de 35-jarige man uit Roosendaal werd onder verzet aangehouden. Ze bleken in bezit van inbrekerswerktuig. De brommer is voor onderzoek in beslag genomen omdat deze vermoedelijk is gestolen. Zaterdagmiddag zijn de twee na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor mishandeling vriendin

ROOSENDAAL: De politie kreeg vrijdag rond 23.00 uur melding van huiselijk geweld in de wijk Ettingen. Een 28-jarige vrouw en haar 26-jarige vriend hadden ruzie gekregen. De man trok de vrouw vervolgens aan haar haren, sloeg haar in het gezicht en vernielde een glas waarmee hij haar in haar hand stak, aldus het slachtoffer. Ze moest het wondje laten hechten. Van de vrouw is aangifte opgenomen.
De politie hield de 26-jarige man aan. Hij verklaarde tijdens verhoor dat hij de vrouw had geslagen nadat zij hem sloeg en zij zelf met haar hand tegen het glas aan was gekomen. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 12-02-2011 14:36 | © Regio Midden en West Brabant |