Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van beroving pinpassen onder bedreiging met mes

Geldrop , 12-02-2011 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een straatroof. Dit gebeurde op zaterdagochtend tussen 6.00 uur en 6.30 uur bij de fietstunnel op de De Burght.

Een 45-jarige man uit Geldrop was samen met zijn 16-jarige zoon kranten aan het bezorgen. Zij fietsten over De Burght toen twee personen op ze af kwam gelopen. De 16-jarige jongen werd door één van de daders tegen de muur van een woning geduwd en bedreigd met een helm. Zijn vader werd door de andere dader van zijn fiets getrokken en bedreigd met een mes. Hierbij kreeg hij tevens een klap in zijn gezicht. De daders zijn er uiteindelijk met hun bankpassen van door gegaan in een donkerkleurige sedan richting de Johan Peijnenburgweg.

Signalementen:

Dader 1, dreigde met een mes: man, tussen 1,70-1,80 meter, normaal postuur, donkere bivakmuts, donkere kleding, donkere schoenen

Dader 2, dreigde met een helm: man, tussen 1,70-1,80 meter, normaal postuur, donkere bivakmuts, donkerkleurig vest met lange mouwen, donkere broek, lichte gympen

Contact

Mocht u iets hebben gezien of gehoord in de vroege ochtend op de De Burght, dan kunt deze informatie doorgeven aan de politie in Geldrop op telefoonnummer 0900-8844. Heeft u informatie en wenst u dit anoniem door te geven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.