Project Gemeente Westland

WestlandStek voor twee Quintusbestuurders

Publicatiedatum: 12-02-2011

Burgemeester J. van der Tak van Westland heeft zaterdag 12 februari 2011 de WestlandStek uitgereikt aan de heren B. Vermeulen te Kwintsheul en C.H.M. Zwinkels te Pijnacker. Beiden zetten zich al jaren in als vrijwilliger voor de sportvereniging Quintus in Kwintsheul.

De heer Bas Vermeulen was van 1997 tot 2003 penningmeester van de handbalvereniging en van 2004 tot 2010 penningmeester van de Stichting Exploitatie Tweede hal (SETH) en de Stichting Tophandbal Quintus. De heer Carlo Zwinkels was vanaf 1998 voorzitter van de handbalvereniging en tevens vanaf 2004 voorzitter van de stichting Tophandbal Quintus en de Stichting Exploitatie Tweede hal (SETH).

WestlandStek
De WestlandStek - een zilveren opsteker met oorkonde - is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch Kampioenschap.