Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 24-01-2011

Zaterdag 12 februari

Wie er de laatste keren bij is geweest ,weet dat Madhouse in Panama garant staat voor een avondje los gaan! De eerste editie van 2011 begon geweldig met een speciaal gastoptreden van Ben "The Voice" Saunders .Op verzoek van DJ Jean kwam hij de clubhit "Use Somebody" live meezingen.

Op zaterdag 12 februari staat er een speciale Madhouse- Dirty Valentine editie op het programma . Hierdoor wordt er eenmalig afgestapt van de gebruikelijke eerste vrijdag van de maand en verhuist Madhouse naar de zaterdag! Een nieuwe aanwinst deze avond is de samensmelting van Madhouse en het populaire radioprogramma Clubbing van Slam FM. Onder leiding van DJ Jean(madhouse) & Eric van Kleef(Clubbin) gaan zij deze avond er een nog groter gekkenhuis van maken.

Sfeer, de gezelligheid en natuurlijk de trouwe MADHOUSE aanhangers mogen op deze avond zeker niet ontbreken, dus zet zaterdag 12 februari in je agenda.

Tijdens deze Dirty Valentine Edition van 2011 wordt er op zaterdag 12 februari flink uitgepakt om er een Madhouse to remember van te maken. Deze MADHOUSE vs. CLUBBIN belooft een hartverwarmende avond, waar nieuwe liefdes worden gevonden en oude vlammen weer worden aangewakkerd. De vurige beats zullen naast DJ Jean worden gebracht door SLAM FM DJ Eric van Kleef en vaste man op de Madhouse avonden Rico Favella!

Door het succes van de maandelijkse MADHOUSE edities in Panama werd maar eens te meer bewezen dat er behoefte is aan een avondje keihard los gaan. Onder de kenners zijn de MADHOUSE avonden inmiddels bestempeld als de gezelligste, drukste en meest compléte avond van Nederland! Al met al wordt dit een 'night not to forget', waar je als MADHOUSE fanaat zeker bij moet zijn geweest!

Area 2: TOUCH:
De studio wordt wederom gehost door Touch Events (Bekend van de feesten Touch@ the sea) en hebben een line-up neergezet om van te smullen met Santito en KO-C! Met alle 2 toch een hele eigen stijl, laten ze iedereen elke minuut van de avond genieten. Verwacht van deze toppers een veelzijdige en onvergetelijke avond.. Eentje die je niet mag missen.

MADHOUSE VS CLUBBING (POWERED BY SLAMFM) zaterdag 12 februari 2011

Line-up: Jean, Eric van Kleef, Rico Favella, Santito, KO-C Aanvang: 23:00 uur
Entrance: E 15,-
Presale: E 10 (ex. fee) via www.panama.nl (Paylogic) & Alle Primera shops,Free Record Shops VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686 Dine & Dance: E 35,- p.p. (including a three course menu+ clubticket)



Ingezonden persbericht