Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, 4 februari 2011

Ontembare leeuwen uit Vlaanderen wagen zich in Utrechts theater!

Voor de Leeuwen is een avond boordevol Vlaamse humor. Twee Vlaamse Leeuwen laten hun tanden zien om u alle vezels van uw buikspieren te laten voelen. U ziet zaterdag 12 februari een dubbelvoorstelling van Henk Rijckaert en Improvizeer.

Henk Rijckaert (finalist Cameretten 2006 en bekend tv-programma "Zonde van de Zendtijd") grijpt zijn publiek met hoge grapdichtheid, rake observaties en sprekende mimiek. Hij sleept als meesterlijk verhalenverteller iedereen mee in zijn eigen, ietwat absurde realiteit. U zag hem misschien als het voorprogramma van Wim Helsen, of met zijn uitstekende onthaalde avondvullende voorstelling Loebas.

Improvizeer staat garant voor een avond verrassend Vlaams improvisatie cabaret. Vorig jaar kwamen zij ook al een keer naar Utrecht en zetten toen de zaal op zijn kop met hun terplekke geïmproviseerde sketches en spelopdrachten. Het publiek draagt de ideeën aan. En zo ontstaat er een unieke voorstelling met veel hilariteit. Neem extra zakdoekjes mee om de lachtranen uit de ogen te vegen!

Een afwissellende avond Vlaams talent van absurd tot meeslepend, van hilarisch tot verstild. Twee ontembare leeuwen van Vlaanderen wagen zich in het hol van de Nederlandse leeuw. Dat wordt brullen!

Kaarten zijn te reserveren via www.schillertheater.nl of telefonisch 030 2319380. Schiller Theater Place Royale, Minrebroederstraat 11 te Utrecht.

Zaterdag 12 februari 2011, 20:30 uur

-----

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht