Ingezonden persbericht


PERSAANKONDIGING

Lief Alternatief
Een manifestatie in naam van de liefde

DWARS Amsterdam, GroenLinkse jongeren, organiseert op zaterdag 12 februari op het Koningsplein in Amsterdam, van 14:30 tot 16:30 uur, een manifestatie als reactie op het kille klimaat in de stad en de liefdeloze plannen van onze regering. DWARS Amsterdam: "Wij kiezen ervoor niet mee te gaan in de stroom van polarisatie en verzetten ons tegen de liefdeloze tendens en hopen met veel Amsterdammers een statement te maken in naam van de liefde en samen na te denken over een liefdevol alternatief."

Wij zien om ons heen dat grenzen verscherpen en de verbondenheid tussen mensen langzaam vervaagd. DWARS Amsterdam: "In een stad waar gepraat wordt over lokhomo's, lokjoden en kopvoddentaks, als oplossingen voor problemen, voelen wij ons niet thuis. DWARS Amsterdam voelt zich geroepen een tegengeluid te laten horen. Zeker nu Nederland op het punt staat het gecommercialiseerde Valentijnsfeest te vieren, kan het geen kwaad om eens na te denken over meer liefde in de stad, elke dag, het gehele jaar."

Onze liefdevolle boodschap wordt uitgedragen door middel van muziek, het voordragen van een manifest en meerdere creatieve activiteiten. Wij roepen alle Amsterdammers op met ons de Dwarse liefde te vieren!

Datum: zaterdag 12 februari 2011
Tijd: 14.30-16.30 uur
Plaats: Koningsplein, Amsterdam