Ingezonden persbericht

Ronald Vink wint derde ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament

Rotterdam, 12 februari 2011 - In de enkelspelfinale die vandaag op het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament werd gespeeld, was de Nederlander Ronald Vink te sterk voor de Fransman Stéphane Houdet. De nummer vier van de wereld won van de nummer twee met 7-5 6-1. Vorig jaar verloor Vink nog in de finale van Houdet maar versloeg hem dit jaar in twee sets.

Het was een spannende finaledag in Ahoy. Naast de enkelspelfinale werd ook de dubbel gespeeld, waarin Stéphane Houdet en Robin Ammerlaan (NED) te sterk waren voor het Nederlandse duo Ronald Vink en Maikel Scheffers. Zij verloren in een driesetter met 7-5 2-6 6-3.

"De derde editie van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament is weer een verbetering ten opzichte van voorgaande jaren. Ik ben enorm trots op de integratie binnen het toernooi en de waardering van de spelers en het publiek. Het is leuk dat zoveel mensen dit jaar kennis hebben kunnen maken met rolstoeltennis." aldus Esther Vergeer, toernooidirecteur van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament.

Einde bericht

Foto: Hannie Verhoeven Fotograaf

# # # #



Ingezonden persbericht