Politie Limburg-Noord

Vermiste man overleden (extra bericht -2)
Datum: 12-02-2011
Tijd bericht: 22:46
Plaats: Bergen

De 67-jarige man uit Bergen die sinds zaterdagochtend werd vermist, is levenloos aangetroffen. Het blijkt te gaan om een zelfdoding. Uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden is er geen aanvullende informatie beschikbaar.

Politie op zoek naar vermiste man (extra bericht -1)
Datum: 12-02-2011
Tijd bericht: 13:47
Plaats: Bergen

De politie is dringend op zoek naar een 67-jarige man uit Bergen. De betreffende man verliet zaterdagochtend rond 4.45 uur in verwarde toestand z'n woonadres en gaf daarbij niet aan waar hij naartoe ging. Tot op heden ontbreekt ieder spoor van hem. De man rijdt op een groene (oude) damesfiets van het merk Gazelle met daaraan bevestigd twee zwarte fietstassen. Opvallend is dat hij z'n bril, die hij normaal draagt, thuis heeft gelaten.

De man voldoet aan het volgende signalement:
180 cm lang, normaal postuur, grijs kort haar, grijs/bruine ogen, blanke huidskleur, draagt geen snor of baard, draagt een bril maar heeft deze nu niet op. De man is gekleed in een groene jas met zwarte kraag met daaronder een rode trui en een blauwe broek. Hij draagt zwarte herenschoenen. Opvallend is dat hij slechts één sok draagt. Vermoedelijk heeft hij een portemonnee bij zich met daarin een identiteitskaart en een sleutelbos met vier sleutels.

De politie heeft zaterdagochtend een bericht via Burgernet verstuurd wat vooralsnog niet tot resultaat heeft geleid. De politie verzoekt mensen die de man gezien hebben of andere relevante informatie hebben dit door te geven via telefoonnummer 0900-8844.

Voor de media is een foto van de man verkrijgbaar via de mediavoorlichter van de politie.