Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid

Day
10 februari 2011

---

Retort Art Space presenteert Light of Day

10 februari 2011

Op zondag 13 februari is in Retort Art Space de opening van Light of Day, een expositie van het meest recente werk van Annemarie Vink.

Retort Art Space

Wist u dat er in Stadsdeel Zuid een gebouw is met 34 ateliers, een kantine, een gastatelier en een projectruimte waarin beeldende kunst centraal staat? Retort Art Space is alweer ruim 12 jaar een begrip in de Amsterdamse kunstwereld. De ingang van het ateliergedeelte (ateliers en gastatelier) bevindt zich aan de Rijnsburgstraat 74. De ingang van de projectruimte is aan de Aalsmeerweg 103. Het pand ligt op het binnenterrein van een woonblok aan de Schinkel. Het is slechts 5 minuten lopen vanaf het Hoofddorpplein.

Annemarie Vink

Light of Day van Annemarie Vink

Op zondag 13 februari is de opening van Light of Day, een expositie van het meest recente werk van Annemarie Vink. De schilderijen zijn uitsneden uit haar dagelijks leven, flarden die samen op intuïtieve wijze de wereld van de kunstenares laten zien. Annemarie Vink staat bekend om de diversiteit aan onderwerpen die zijn terug te vinden in haar schilderkunst. Dit is ook terug te zien op haar fotoblog die zij sinds 2008 bijhoudt op haar website.

Kortom: een performer met een rijke variatie - voor ieder wat wils. Een maand lang te zien bij Retort.

De expositie in Retort Art Space is te bezichtigen van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie Retort: http://www.retortproject.nl/

Meer informatie Annemarie Vink: http://www.annemarievink.nl/