Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

13 februari Sunday Afternoon Jazz bij Hotel de Wageningsche Berg!

Op zondag 13 februari is de derde editie van Jazz op de Berg! In samenwerking met Wim Zeegers zal er elke tweede zondag van de maand, tot en met april, een Jazz spektakel bij Hotel de Wageningsche Berg te beleven zijn.

Machteld Cambridge komt op zondagmiddag 13 februari naar de Wageningsche Berg! Ze wordt begeleid door Erik Doelman, piano,Menno Veenendaal, drums, George van Deijl, bas en Edu Ninck Blok, bugel/trompet.

Machteld Cambridge heeft een fascinerende uitstraling en een doorleefd stemgeluid waarmee ze de gehele Amerikaanse jazztraditie met een rijk palet van sfeer en klankkleur bij haar publiek tot leven brengt. Zij voelt zich van nature thuis in intense negrospirituals, uitbundige gospelsongs, geladen bluesmelodieën en meeslepende ballades. Daarnaast worden swingende jazzstandaards en Caribische uitstapjes door haar niet geschuwd.

Uw gastvrouw is Margot Lennaerts, Wil Hesen en Ritchie van der Heijden nemen het geluid voor hun rekening en de organisatie en presentatie ligt in handen van Tonny van Deijl.

Het belooft een heerlijke middag te worden. Kom ook genieten! Het concert begint om 16.00 uur. Entree vijf euro. Reserveren kan o.v.v. "Jazz op de Berg" via info@hoteldewageningscheberg.nl.

Hotel de Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen
0317-495911
info@hoteldewageningscheberg.nl
www.hoteldewageningscheberg.nl


---- --