Ingezonden persbericht


Persbericht
Bellingwolde 31 januari 2010

Verhalen bij Diepe Gronden van rasverteller Henk Opheikens Vier unieke rondleidingen van regiogids bij de expositie Hart en Ziel in Museum de Oude Wolden te Bellingwolde.

Regiogids Opheikens geeft op zondagmiddag 13 en zaterdagmiddag 19 februari steeds twee speciale rondleidingen bij de expositie Hart en Ziel in Museum de Oude Wolden in Bellingwolde. De rondleiding gaat langs de landschapsfoto's van Diepe Gronden, bijzondere locaties uit de regio met een bijzonder verhaal, en enkele schilderijen van De Ploeg. Voor het publiek een unieke kans om meer te weten te komen over de bijzondere kanten van Westerwolde, een regio rijk aan verhalen. Verhalen die rasverteller Opheikens als geen ander kan vertellen.

Elke rondleiding duurt ongeveer een uur en biedt plaats aan maximaal 20 mensen. Vanwege de beperkte ruimte is tijdig aanmelden gewenst. Het publiek kan terecht op twee tijdstippen, van 14.00-15.00 uur en van 15.15­16.15 uur. Aanmelden kan voor zondag 13 februari tot vrijdag de 11e, voor zaterdag de 19e tot vrijdag 18 februari. Dit kan op de site van MOW, www.museumdeoudewolden.nl of via het algemene telefoonnummer, 0597 53 15 09. De toegang is de normale entreeprijs van MOW, ¤2,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

----------




Ingezonden persbericht